נאָענט אַד

געשעפט אָנזאָג: ווען איר טראַכטן פון עפּל, די וואַסט מערהייַט פון איר מיסטאָמע טראַכטן פון iPhone, iPad אָדער Mac. אָבער, עס זענען פילע מער פּראָדוקטן אין עפּל ס פאָרשלאָג וואָס עס איז ווערט צו באַצאָלן ופמערקזאַמקייט צו, ווייַל זיי בישליימעס דערגאַנג די עפּל יקאָוסיסטאַם אָדער לאָזן איר צו נוצן זיכער עפּל פּראָדוקטן צו זייער פול פּאָטענציעל. צווישן זיי איז עפּל טעלעוויזיע, וואָס וועט געבן דיין טעלעוויזיע אַ שעפע פון ​​גרויס פאַנגקשאַנז.

Apple TV 4K je skvělý společník do vašeho obývacího pokoje, obzvlášť pokud jste milovníci filmů a seriálů, které si pohodlně můžete přehrávat z gauče, a to i ve 4K rozlišení, s podporou HDR a podporuje zvukový formát Dolby Atmos. Tohle multimediální centrum není pouze o audiovizuálním zážitku, ale i aplikacích. Přehrajte si pohodlně hudbu, zahrajte si hru či si zacvičte jógu před svou obrazovkou. Zařízení zapadá do Apple ekosystému, takže bezproblémově dokáže komunikovat s ostatními zařízeními. Může se také stát centrem chytré domácnosti.

A skvělou zprávu je, že má nyní náš partner Mobil Pohotovost nejnovější generaci Apple TV v příjemné slevě, díky které na nich můžete ušetřit nemalé peníze. Základní Apple TV (2022) s WiFi totiž prodává dokonce za 3890 Kč, zatímco Apple jí standardně prodává za 4190 Kč. Co se pak týče modelu s WiFi, Ethernetem a 128GB úložištěm, ten je k dispozici za 4449 Kč, přičemž Apple tentýž model prodává za 4790 Kč. V obou případech se tedy jedná o opravdu příjemnou slevu.

איר קענען געפֿינען עפּל טעלעוויזיע אויף מאָביל עמערגענסי דאָ

.